Corporate Business Travel

Cunoastem necesitatea companiilor de a se dezvolta prin integrarea teritoriala a noi piete, motiv pentru care venim in intampinarea clientilor corporate cu servicii de consultanta turistica si rezervare adaptate necesitatilor fiecarui client.

CALATORESTI IN CONDITII EXCELENTE LA CEL MAI BUN PRET!

Pentru ca stim cat este de important pentru clientii corporate sa beneficieze de cele mai bune conditii in timpul calatoriei dar si pentru ca intelegem necesitatea unui raport optim calitate – pret, consultantii nostri selecteaza cu atentie ofertele cele mai potrivite conform fisei de solicitare inaintate.

CU NOI DEPARTE ESTE APROAPE!

Cu ajutorul partenerilor nostri Avangarde Travel ofera servicii de rezervare si asistenta turistica in majoritatea destinatiilor europene dar si in alte zone conform solicitarilor. Suntem mandri sa numaram in portofoliu peste 350 de destinatii corporate.

SUNTEM AICI PENTRU TINE!

Dorim ca parteneriatul nostru sa fie unul de durata! De aceea vrem sa intelegem necesitatile fiecarui client corporate in parte sis a raspundem activ tuturor necesitatilor prin oferte personalizate. La Avangarde Travel fiecare client corporate are propriul sau Account Manager!

AVANGARDE TRAVEL

  • Adresa: Str. Episcop Chesarie, Nr. 22, Bucuresti, România

  • Telefon: +4 021 2520 414

  • Email: office@avangardetravel.ro

CONTACTEAZA-NE!